divendres, 25 de juliol del 2014

BROWNIES DE XOCOLATA



Brownies de xocolata


            Sucre (150 gr. 10 cullerades)
            Ous (2)
            Xocolata negra (100gr)
            Mantega, 125 gr. (mitja pastilla de 250 gr)
            Nous pelades (100 gr)
            Sucre vainillat (1 Cullerada)
            Farina 60 gr. (4 Cullerades)


Posarem a fondre la xocolata al bany maría, remenant de tant en quant quan comenci a fondre i afegirem la mantega posteriorment, fins que quedi una barreja homogènia.
 


Apart, farem una massa amb els ous, el sucre i la farina.

Aquí no ens caldrà separar els rovells i les clares dels ous, barregem els ous amb el sucre i la farina, (primer el sucre, després la farina) fent una massa homogènia, batent amb una forquilla o les varilles d'amassar.

Picarem les nous al morter de forma una mica “grollera”; que ens quedin troços de nou de la mida de l’ungla del dit petit. Les afegim a la barreja de la xocolata i a la mantega.
Finalment, afegirem aquesta barreja (xocolata + mantega+ anous picades) a la massa de la barreja dels ous.

Tornarem a batre, fins que les dos "masses" es converteixin en una de sola.

Abocarem laquesta barreja final  a una safata de fang o vidre pirex (per anar al microones), enllardada amb mantega.

Quan acabem, només restarà posar al microones cinc minuts al 75% de potència i tres més al 50%. Ja tenim els brownies, que deixarem refredar i posarem a la nevera un parell d’hores.


Servirem a troços, i podem acompanyar amb nata, melmelada,....

            
Bon profit!...












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada