dissabte, 26 de juliol del 2014

MI-CUIT AMB CEBA



            Mi-cuit amb ceba
 
El mi-cuit és fetge d’ànec cuit una mica al bany maria, i amb l’afegit d’una mica d’Armagnac i d’Oporto; el venen preparat.

           Mi-cuit (200 gr)
           1 ceba gran per a ratllar-hi una mica (25 gr)

           Tallarem el mi-cuit a rodanxes d’ aproximadament ½ cm de gruix.

Amb la planxa ben calenta, amb el costat pla a la vista hi posarem les rodanxes del mi-cuit i quan comencin a lliscar per sobre la planxa degut a que deixen anar una mica de greix, hi afegirem la ceba ratllada a sobre del mi-cuit (ratllador amb el costat ample), mig minut i li donarem el tomb amb la espàtula. Pot ser que sens trenqui una mica, ...no passa rés, és normal. Al cap d’un parell de minuts, ja el podrem treure per a servir-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada