dissabte, 26 de juliol del 2014

TRUITA DE PATATES



            Truita de patates (amb ceba)

             200 gr de patates
             1 ceba tallada en julient
             3 o 4 ous
             oli
             sal

            Pelarem les patates, les tallarem a quarts i després en làmines (sobre la fusta de tallar).

            Pelarem la ceba i la tallarem primer per la meitat i després en làmines primes

  Posarem la paella al foc, deixant-la escalfar a foc lent i posteriorment li afegirem un cul         d’oli. 


Enrossirem la ceba i afegirem la patata. Després de remenar-la un parell de vegades i quant la major part de la patata ja ha tingut contacte amb l’oli, hi posarem una tapadora (millor les de Pirex amb el forat per al vapor, que quedi ajustada a la paella).


             Ho deixarem coure uns 10 minuts, remenant de tant en quant.
            A part, batrem els ous en un plat fondo, amb una forquilla o amb unes varilles de batre.


 
Quant tinguem la patata sofregida, hi afegirem els ous a sobre, remenant amb una cullera de fusta, als efectes de que l’ou “cali entre la patata”.

Passats cinc minuts, li donarem el tomb amb un tomba-truites o plat ample i la deixarem coure tres minuts més per l’altra cara.


 Ja tenim la truita preparada per a servir; la posarem de la cara que en hagi quedat mes bonica a la vista. Bon profit!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada