Costella de porc adobada
Per a quatre persones:
1 Kg de costella de porc, tallada a
troços d’uns 5 cm de llarg.
per l’adobament:
oli fregit (de patates o de verdures)
2 cullerades de 15 gr.
pebre vermell picant (paprika) 2
cullerades de Café
pebre vermell dolç. 2 cullerades de
Café
farigola (1 pessic)
orenga ( 1 pessic)
1 raig de conyac i/o una rajolí de
vinagre.
Es barreja tot l’adobament a sobre de la costella de porc, es remena, i
es deixa d’ una mitja hora a un dia (dins la nevera).
Es disposa la paella al foc, s’escalfa
a foc lent i es posa força oli. (3 dl)
Un cop escalfat l’oli (no abans), es va posant a fregir la costella
adobada, que quedarà daurada de fora i tendra de dins.
Uns tres / quatre minuts
cada costat, girant-les una o dos vegades (la segona vegada serà una cocció més
curta (màxim 1 minut).
S’anirà posant sobre un paper
absorbent de cuina, i després a una plata de servir.
Es pot acompanyar d’arròs bullit (arròs blanc) amb una mica d’oli verge
extra, patates fregides o puré de patata.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada