dissabte, 26 de juliol del 2014

OUS DUSOS FARCITS DE TONYINA




Ous dusos farcits de tonyina.

            Ous dusos. Dos per persona.
            Tonyina en conserva amb oli (90 gr. cada quatre ous)
            Pèsols congelats o en llauna (50 a 75 gr. per persona)
            Salsa Maionesa en pot. 2 cullerades soperes cada 4 ous i cobertura (napat) a voluntat.

            Un cop tenim els ous dusos cuits, els deixem refredar, abans de treure’ls la closca.

La closca es treu normalment donant uns copets a sobre del marbre per les dos puntes i després al centre, per esquerdar-la; un cop esquerdada es treu amb la punta dels dits, tirant de les vores; ens podem ajudar del vel interior de la closca, que també haurem de treure.

            Un cop nets, els partim per la meitat i separem els rovells de la clara.

Amb els rovells, la tonyina esmicolada i la salsa maionesa, fem una pasta amb la que farcirem la part buida de l’ou (on estava el rovell).

Posarem salsa maionesa per sobre i l’emplatarem, acompanyat dels pèsols de llauna (llestos per a menjar després d’una esbandida amb aigua calenta), o els pèsols congelats cuits 10 minuts en aigua bullint o 5 minuts al microones (amb aigua) i escorreguts.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada